טוב, זוהי ככל הנראה העבודה הטובה בעולם עם אליה וקוץ בה. אתם תצטרכו לעזוב את רחובות. כן כן, אנחנו יודעים זה שובר לכם את הלב.

בכתבה שפורסמה ביום חמישי האחרונה בעיתון לה רפובליקה האיטלקי, דווח על כך ש... תחזיקו חזק את הכיסא, פררו, היצרנית של נוטלה, ממרח אגוזי הלוז הידוע, מחפשת 60 טועמים חדשים לרשת.

קשה יש רק בלחם. מי צריך אותו - יש נוטלה! | צילומים: שאטרסטוק

פררו אף ציינה כי היא אינה מחפשת טועמים מקצועיים, אלא נהפוך הוא, חובבנים נטולי ידע קולינרי שייטעמו את המוצרים שלהם, לרבות יהלום הכתר, נוטלה. יש לציין כי עד כה תפקיד הטועמים נפל באופן מסורתי בחיקם של עובדי החברה בלבד.

המודעה פורסמה על ידי 'סורמארטק איטליה', חטיבת המחקר והפיתוח של פררו, והיא דורשת מעבר לעיירה אלבה במחוז פיימונטה, ואף דרישה מעבר לזה! ככה שבנוסף לשוקולד סופר איכותי, המסכנים שייבחרו ייאלצו לסבול גם מנוף מדהים שנשקף מעיר ימי-ביינימית. כבד.

תחילת העבודה היא ב-30.9 כשלאחריה יעברו הנבחרים קורס של שלושה חודשים שיהפוך אותם לטועמים מקצועיים וייאפשר להם להעביר את חוויותיהם.

בעיה נוספת היא העובדה שהעבודה היא חלקית בלבד. עם זאת, מציינים בפררו שיש אפשרות לעבוד בעבודה נוספת במקביל לטעימות. כמו כן, מבקשים בחברה כי המועמדים יהיו בעלי יכולת בסיסית בשימוש במחשב ונטולי אלרגיות, זאת כמובן מסיבה ברורה. שיהיה לכולנו בהצלחה.