טורטיות בשר. צילום: ריאן

השבוע אני בעניין של טורטיות - לאפה קטנה שמתאימה לכל הארוחות, ובמיוחד לבית הספר. מדובר בטורטיית חביתיות בשר טחון, בתוספת עשבי תיבול, צנון ועגבניות שרי. זה פתרון מושלם גם לפיקניק, שאפשר להביא מוכנות או להכין במקום.

את הטורטייה שלי אני לוקח לכיוון מזרח, עם שילוב חריף משני הסוגים - גם פלפל וגם צנון, שיש לו חריפות שקשה לי לוותר עליה. זאת חריפות חרדלית שיש גם בראשד ובגרגר נחלים. למעשה, כל הירקות ועשבי התיבול למיניהם (אפילו זיתים) יתאימו לקשט את החבילה הנהדרת הזאת. בעיניי זאת טורטיית זהב, שיכולה לעשות שירות טוב להורים וגם לילדים ולפתוח אותם לטעמים כדי שילמדו להעריך אותם. מנסיוני זה עובד. חוץ מזה, המחמאות שהכי מחמיאות לי הן אלה שבאות מילדים. שם אני באמת מרגיש ניצחון.